Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Μένω Κέντρο - Απόκεντρο

Η Αθήνα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πρωτεύουσες του κόσμου κι αυτό κυρίως του τεράστιου αρχαιολογικού και ιστορικού υπόβαθρου της. Η κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας σε συνδυασμό με την έντονη και ξακουστή νυχτερινή ζωή της πόλης έχουν κατατάξει την πόλη ανάμεσα στους νο 1 ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και οι επισκέπτες που περνούν τις διακοπές του σε κάποιο ελληνικό νησί ή στην ηπειρωτική Ελλάδα ξεκλέβουν έστω και δύο μέρες πριν την επιστροφή στη πατρίδα τους προκειμένου να έλθουν στην Αθήνα και να θαυμάσουν από κοντά την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

Τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης έχουν την τιμητική τους όλες τις εποχές του χρόνου και κάποια από αυτά είναι πραγματικά εξαιρετικά. Το μυστικό που όσοι ταξιδεύουν συχνά σε μεγαλουπόλεις είναι να μην επιλέξεις να μείνεις στο πιο κεντρικό σημείο καθώς είθισται να είναι και το πιο θορυβώδες κατά τη διάρκεια της νύχτας.αθηνα ξενοδοχεια

Αρκεί να βρει κανείς μια γειτονιά κεντρική μεν αλλά όχι απόλυτα σε αυτό που λέμε down town. Ακόμα πιο ιδανικό είναι το ξενοδοχείο να βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων και μετρό για την άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση. Στην Αθήνα ιδανικές περιοχές για να μείνει κανείς σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές είναι ο Σταθμός Λαρίσης, το Μεταξουργείο, τα Πετράλωνα κλπ.

Εκεί υπάρχουν κάποια αξιόλογα ξενοδοχεία που παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί κανείς κατά τη διαμονή του. Κάνοντας συχνά ταξίδια και έχοντας κανείς αντιμετωπίσει διάφορες αντιξοότητες και προβλήματα βρίσκει και υιοθετεί νέους τρόπους και «κόλπα» σε κάθε επόμενο ταξίδι του.

Μένουμε λοιπόν στο κέντρο – απόκεντρο της πόλης της Αθήνας και απολαμβάνουμε ό,τι έχει να μας προσφέρει δίχως προβλήματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου