Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ιντερνετικές Αγορές & Online Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Οι εποχές άλλαξαν και πλέον οι περισσότερες συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις γίνονται ιντερνετικά. Αυτό είναι εξαιρετικά θετικό ιδιαίτερα με τον εξαιρετικά λίγο χρόνο που διαθέτουμε όλοι μας. Είτε πρόκειται να κλείσουμε ξενοδοχείο για τις διακοπές μας, να κάνουμε online ασφάλιση αυτοκινήτου, να αγοράσουμε ένα καινούργιο κινητό ή να πουλήσουμε κάτι που δε χρειαζόμαστε πλέον, για όλα αυτά απευθυνόμαστε πλέον στη madame… Google. 

Η αλήθεια είναι ότι η πληροφόρηση είναι εξαιρετικά μεγάλη, εκτενής και αναλυτική. Αποθέματα, ιδιότητες, χαρακτηριστικά, υλικά, παροχές και φυσικά τιμές, όλα με ένα κλικ βρίσκονται μπροστά στην οθόνη μας. Προσοχή όμως, η πληροφορία αυτή πολύ συχνά είναι και συγκεχυμένη και σε χειρότερη περίπτωση …παραπλανητική. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από που αγοράζουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που μας ενδιαφέρει και απευθυνόμαστε μόνο σε επιχειρήσεις και εταιρείες που γνωρίζουμε ή μας έχουν συστήσει. 

Ακόμα και στον τομέα της ασφάλισης, έχουν ξεφυτρώσει εκατοντάδες sites που προσφέρουν online ασφάλιση αυτοκινήτου. Αν όμως κάποιος εξετάσει πιο προσεκτικά τις παροχές και τις τιμές θα διαπιστώσει ότι οι πολύ φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου δεν περιλαμβάνουν πολύ βασικές καλύψεις. Αξίζει άραγε κάποιος να ρισκάρει την ασφάλειά του για λίγα ευρώ;

Όπως σε όλες τις online αγορές μας κάνουμε εκτενή έρευνα έτσι και όταν ψάχνουμε για online ασφάλιση αυτοκινήτου καλό είναι να απευθυνόμαστε στους ειδικούς και σε εταιρείες που έχουν εμπειρία στο χώρο. Κάνουμε την έρευνά μας και αν έχουμε οποιαδήποτε απορία επικοινωνούμε με τον ασφαλιστή μας ή με εκπροσώπους της ίδιας της ασφαλιστικής εταιρείας που καταλήξαμε ότι θα θέλαμε να συνεργαστούμε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου