Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ερέτρια, Ξενοδοχεία Υψηλού Standard

Τα ξενοδοχεία στην Ερέτρια είναι εγγύηση

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την πανδημία λόγω covid-19 αλλά και μετά την ενεργειακή κρίση, έχει επηρεάσει κάθε τομέα της καθημερινότητας και έχει ρίξει αισθητά την ποιότητα του βιοτικού επιπέδου του μέσου Έλληνα. Από τις συνέπειες δε θα μπορούσε να λείπει το πλήγμα που έχει υποστεί ο τουρισμός. 

αεροφωτογραφια από ξενοδοχεία στην Ερέτρια, Εύβοια
Από τη μία έχουμε κόσμο καταπιεσμένο από την απομόνωση που έφεραν οι μέρες καραντίνας και ο οποίος ανυπομονεί πως και πως για τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές και από την άλλη έχουμε τα νούμερα που δε βγαίνουν όσο και να τα ξεχειλώσεις.

Έχετε αναλογιστεί πόσα πρέπει να ξοδέψει μία οικογένεια με δύο παιδιά προκειμένου να κάνει διακοπές σε ένα από τα ελληνικά νησιά; Πολλά. Για το λόγο αυτό έχουν τα τελευταία δύο χρόνια την τιμητική του κοντινοί προορισμοί και έχει ανέβει πολύ σε επισκέπτες το όμορφο νησί της Εύβοιας και ιδιαίτερα η ιστορική πόλη της Ερέτριας. Κάνετε μία αναζήτηση στο ίντερνετ για ερετρια ξενοδοχεια και θα διαπιστώσετε ότι η υποδομή είναι πολύ ανεπτυγμένη και οι τιμές εξαιρετικά καλές. 

Με ακτοπλοϊκά σχεδόν μηδενικά (αν περάσετε από το λιμάνι του Ωρωπού) ή και καθόλου αν κάνετε τη διαδρομή οδικώς μέσω Χαλκίδας, μέσα σε απόσταση αναπνοής τόσο από την Αθήνα όσο και από την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα η Ερέτρια θα σας ανταμείψει από όλες τις απόψεις. Όμορφα ταβερνάκια με πολύ καλές τιμές, σημεία σημαντικού ιστορικού ενδιαφέροντος και κοντινές αποδράσεις σε πανέμορφα τοπία της Εύβοιας σας περιμένουν για να περάσετε «τίμιες» και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου