Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

H Sprite Zero Και Τα Sugar Free Αναψυκτικά

Πολλοί από εμάς έχουμε έρθει στη άβολη φάση που πρέπει να περιορίσουμε είτε για αισθητικούς είτε για λόγους υγείας την κατανάλωση θερμίδων και ζάχαρης. Την ανάγκη αυτή οι περισσότερες εταιρείες την έχουν αντιληφθεί και έχουν προσαρμόσει αναλόγως τα προϊόντα τους. Για παράδειγμα η Coca Cola έχει σχεδιάσει και ενσωματώσει στο πορτφόλιο της προϊόντα light αλλά και sugar free, όπως είναι sprite zero, αναψυκτικά ιδανικά για όσους αναζητούν να κάνουν μια πιο ελεγχόμενη σε θερμίδες διατροφής και προτιμούν την κατανάλωση αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη.


Η αλήθεια είναι ότι για όσους βρίσκονται σε φάση δίαιτας τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, όπως είναι η sprite zero, είναι μια καλή λύση καθώς το ανθρακικό σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά του αναψυκτικού προσφέρει τόνωση στον οργανισμό.

Επιπλέον, η διαφορά των αναψυκτικών με και χωρίς ζάχαρη σε θερμίδες είναι τεράστια, αφου 330ml ενός αναψυκτικού χωρίς ζάχαρη αποδίδουν <10 θερμίδες ενώ το κανονικό αναψυκτικό > από 150 θερμίδες. Επιπροσθέτως, αντί για 30γρ ζάχαρης που έχει ένα τυπικό κουτί αναψυκτικού, το χωρίς ζάχαρη έκδοχο του περιέχει γλυκαντικές ουσίες.

Τα πάντα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο και αυτό ισχύει και για τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, όπως είναι η sprite zero. Η υπερβολή δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν, ωστόσο είναι καλό να ξέρουμε ότι ακόμα και σε περιόδους στέρησης υπάρχουν αξιόλογες λύσεις που γευστικά δεν υστερούν σε τίποτα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου